נזק אחרונה ולחוצה

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

11/11/2015 | 16:05 | מאת: שרית

רציתי לשאול אם הכתר ששחקתי כנראה שיש קטע מחוספס באמצע שלא היה קודם זה נזק ואם כן במה זה נשמע כמו שבר או נזק אחר כגון שפשוף המקום/ציפוי וזה שזה מציק וכואב זה אומר שיוכלו עדיין לתקן וברור שאגמור עם כל הטיפולים כבר אעשה סד שלא יהיו עוד נזקים ומקווה שאיהיה לי בסדר להסתדר איתו ועושים ביקורת בהתחלה לראות שהסתדרתי ויושב טוב? מודבק אצלי בדבק זמני הכתר שששחקתי ומה הטיפול אם אכן נשבר משהוא ? או יכול להיות נזק אחר ולא שבר אולי פגיעה קלה יותר? והאם חלק מחוספס בכתר ולא חלק כמו בשאר המקומות שיש כתרים זה אומר שיש שבר? ומה הטיפול וסד באמת יפתור להבא מקרים דומים? הייתי הולכת פשוט זה דרך המרפאה של הקופה וכרגע יש בעיה שם.

עם כל ההבנה לדאגה שלך,לא ניתן לתת לך תשובות ספציפיות בפורום,מאחר ולא בדקתי אותך, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית