הרגלים מזיקים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

02/11/2015 | 19:10 | מאת: אני

אני עושה כרגע איפולי שינייםבשיניים הקדמיות זה נורא מעצבן אותי אבל אני פשוט כל הזמן משחקץ בהן יש לי מין דחף כזה לראות מה יקרה אם לוחצים על שן לא לכיוון החניכיים למעלה אלה כלפי הצדדים שלה חזק היא יכולה ליפול ? איך אפשר להפסיק את ההרגל המעצבן הזה ?

אם מדובר על כתרים זמניים,הם עלולים ליפול... תחשוב על רעיונות יצירתיים-כגון : שברגע שאתה עומד לעשות את הפעולה-תניח אצבע על השיניים התחתונות-כדי שלא תוכל לעשות את מה שאתה מתאר,או תצבוט את עצמך,וכו',וכו'.נסה "לשבור" את ההרגל דר. צביקה רוזנבלום

03/11/2015 | 19:34 | מאת: אני

תודה רבהההה לך אני אנסה את זה !!!!

מנהל פורום חרדה דנטלית