צהבת ומיימת.

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

09/12/2015 | 06:59 | מאת: רופ

בהמשך. להודעה הקודמת שלי אבא שלי בן 70 חולה סרטן ווושט קיבה שלב 4 הסרטן התפשט לכבד עד לפני 3 שבועות יהיו תפקודי כבד תקינים עכשיו הוא עם צהבת ומיימת בבטן בוצע הכנסת נקז. בrecap. הצהבת לא ירדה חלפו יומיים. המלצתך לעשות טיפול sirs האם ניתן לבצע זאת כאשר יש מימת בבטן האם צריך לעשות זאת פרטי ?היכן ניתן לעשות טיפול כזה? רוצים לשלח אותו למוסד סעודי מורכב האם יש מה לעשות נראה שהרופאים הרימו ידיים לצערי הרה.

ראה הרופאים המטפלים מכירים את אביך והם אלה שצריכים להחליט. לא ניתן לעשות ולטפל בצורה זו של התכתבות . אך לפי לאורך מצבו לא טוב ואם גם יש מימת בנוסף אזי המצב עוד יותר לא טוב , לכן הישמע להוראות המטפלים שלו.

מנהל פורום סרטן הכבד