כאבי בטן ושילשולים

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

13/11/2013 | 02:36 | מאת: אלי

שלום , הנני סובל מכאבי בטן ושילשולים על בסיס יומי , שנגרם כתופעת לוואי בעקבות טיפול ביולוגי ע"י הכדורים (נקסבר) . ניסיתי טבליות שמן מנטה בתוספת ג'ינג'ר ושומר שאמורות להקל במצב של כ.בטן שילשול עוויתות מעיים וגזים ,אך הם לא עוזרות לי.הייתי שמח לקבל המלצה על משהו חזק שהיה כן יכול לעזור . ועוד שאלה בהנחה שתכשיר כמו קלבטן יעזור לי , האם זו תרופה שאפשר לקחת אותה 3 פעמים ביום ולתקופה ארוכה. האונקולוגית שלי אמרה לי שכן , מה דעתכם ? כדאי לציין שאני כמובן כבר אולצתי בעקבות המצב לנהוג כפי שצריך מבחינת איך מתי כמה ומה לאכול כפי שמומלץ כשסובלים מהתופעות הללו , אך על התרופה הביולוגית (נקסבר)כלום לא משפיע , ההקלה בעקבות הדיאטה הזו היא מינורית תודה

דבר עם רופא המשפחה ושוחח עם האונקולוג להפסיק לזמן מה את הנקבסר

מנהל פורום סרטן הכבד