אחרי נתוח כריתת אונה

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

26/12/2012 | 19:10 | מאת: אורנה

במשך מספר שנים נאמר לי, עפ"י בדיקת הדמיות, לאחר סרטן שד, שיש לי המנגיומה בכבד. לפני מס' חודשים הרגשתי כאבי תופת ובסיטי מצאו שזה גדל מ-2 סמ' ל-12, עברתי נתוח ובו חתכו לי 70% מהכבד ונאמר שהגדול היה ממאיר אך הוא היה קופסתי ושל דרכי המרה ולא צריך טפול משלים. האם כך הדבר באמת? האם אוכל לנסוע בשבוע הבא לחו"ל"? לאכול רגיל, להכנס לבריכה לג'קוזי, להתנהל כרגיל?

לפי הרשום נאמר שיש המנגיומה בכבד בתחילת הדרך וזה הסתים בסרטן לפי דברייך אז אם זה נכון הייתה טעות מלכתחילה באבחנה או שלא ביצעו אבחנה! ואם עברת כבר את הניתוח והכל תקין לפי דברייך ,כי לא הבאת תשובה פתולוגית רשדמית. אזי שאלי את הכירורג שטיפל בל אם הפצע החלים ואז תוכלי לינסוע ולהמשיך ולהתנהג כרגיל בהתאם לבדיקות ותפקודי הכבד שלך .ואני חוזר לא הראת תשובה פתולוגית רשמית .לכן היועצי ברופאייך

מנהל פורום סרטן הכבד