דחוףף

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

14/03/2009 | 03:57 | מאת: חסוי

חבר שלי בן 20,לפני כמעט שנה היתגלה אצלו סרטן שלפי מה שהבנתי הכבד מייצר אותו והוא יושב על האונה השמאלית. הוא עבר ניתוח להסרת הגידול הממאיר לאחר הניתוח הוא עשה סדרה של 6 טיפולים כמותרפיים.הייתה לו הפסקה של חודש ואז התגלתה לו צהבת חסימתית בעקבות כך הוא אושפז וקיבל טיפול ביולוגי הטיפול הביולוגי לא עזר וכולם אומרים שכבר אין תקווה..אולי בכל זאת יש?

לא סיפקת מספיק נתונים .מהו המקור של הגידול אילו טיפולים כימיים קבל והיכן מטפל

מנהל פורום סרטן הכבד