המלצה לטיפול תרופתי

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

25/09/2008 | 10:35 | מאת: שרית

לפני כשנה וחצי התגלתה מחלת הסרטן במעי הגס אצל אמי עם גרורות בכבד אמי קיבלה אווסטין כטיפול לפני כחודשיים ע"פ בדיקות הדם והסיטי מסתבר שהתרופה הנ"ל כבר לא משפיעה יותר והוחלט להחליף אותה בתרופה אחרת שכרגע לא צויין שמה מה שכן צויין שהיא פחות טובה מהאווסטין אבקש ייעוץ והמלצה לגבי כל תרופה אחרת שאכן יכולה לעזור בתודה מראש ובברכת שנה טובה

במידה ואין תגובה לאבסטין אזי ישנה תרופה שאינה בסל בשם ארביטוקס. מכל מקום במידה והגרורות רק בגבד יש אפשרות לטפל באמצעות סירטקס . מדוברבחומר שמוזרק לכבד

מנהל פורום סרטן הכבד