סרטן בדרכי המרה עם גרורות בכבד ממאיר ואגרסיבי

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

11/05/2008 | 11:29 | מאת: מוטי

חמי הוא בן 44 סובל ממחלות של סכרת מגיל 27 ומטרשת נפוצה. לאחרונה התגלה אצלו גם מחלת ההפטיטיס B וגם שחמת הכבד. לאחר ביצוע ביופסיה הרופאים חוששים שמדובר גם בגידול ממאיר ואגרסיבי בדרכי המרה ובכבד. אך הם לא יודעים בוודאות מה גרם למה. הוא כרגע במצב מאוד קשה,הוא הרזה המון במשקל ויש לו גם מייממת,כלומר כל שבוע צריך לנקז לו מים. מה ניתן לעשות?? האם כדאי לעשות כימיותרפיה למרות שיש לו מערכת חיסונית נמוכה בגלל שאר המחלות שלו?? האם כדאי רק לתת תרופות מאריכות חיים??

ראשית יש לברר היטב את הפתולוגיה ואם יש צורך אז לתת כן כימוטרפיה

מנהל פורום סרטן הכבד