סרטן ושט קיבה

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

14/03/2008 | 09:43 | מאת: שולה

לאחותי בת 45 אובחן לפני כחצי שנה סרטן ושט קיבה עם גרורות בכבד מסוג אדנו קרצינומה שאלתי היא האם יש איזשהו טיפול בעולם שיכול לעצור או לבלום את המחלה? האם יש ריפוי מלא למחלה?? מה צפוי לה בעתיד? האם יש איזשהו שיטות טיפול מיוחדות שיכולות לעזור לעצירת ההתפשטות ובלימת המחלה??? כיום מקבלת כימוטרפיה אחת ל3 שבועות מטופלת בבית חולים רמבם. מתחננים לאיזשהו נס

אינני יודע במה היא מטופלת. גידול זה אלים מאד וכאשר יש גרורות בכבד לא ניתן להחלים. לגבי טיפולים ישנם טיפולים ניסיוניים אך עדיין הם לא בארץ והתגובה אליהם לא ידועה כרגע.

מנהל פורום סרטן הכבד