מחפש/ת קבוצת תמיכה?

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

26/01/2008 | 22:54 | מאת: עמותת ח.ס.ן

משנת 1990 מקיימת בהצלחה עמותת ח.ס.ן, חולי סרטן נפגשים, קבוצות תמיכה ברחבי הארץ. קבוצות התמיכה של ח.ס.ן. מיועדות לסייע לחולה ולבני משפחתו לשפר את איכות חייהם, ולמצוא את הכוחות הטמונים בהם להתמודדות עם המחלה. קבוצות התמיכה פתוחות לכל חולי הסרטן, ומומלצות מאוד גם לבני הזוג והמשפחה. הקבוצות, שמונחות ע"י אנשי מקצוע, נפגשות אחת לשבוע ופועלות ברצף לאורך כל השנה. דרכי התמיכה מגוונות, ונעשות באמצעות שיתוף, הרפיה דמיון מודרך, תנועה ונשימה, מוסיקה וציור, האזנה וביטוי רגשי ומעל לכל, עזרה הדדית בין המשתתפים עצמם. בפברואר נפתחות קבוצות חדשות בת"א ובפ"ת. לפרטים ולבדיקת מיקום הקבוצה הקרובה למקום מגורייך: קו התמיכה- 1-700-506-600 מנהלת אזור צפון- נגה- 054-4562612 מנהלת אזור מרכז- דרום- אדוה- 054-7217218 www.hosen.org.il

מדוע לא דואגים לקבוצות תמיכה מעבר למדינת גוש דן

10/02/2008 | 03:21 | מאת: עמותת ח.ס.ן

שלום רב ושבוע טוב, בח.ס.ן מתקיימות קבוצות רבות ברחבי הארץ, רובן מחוץ לגוש דן: חיפה,קרית שמונה, כרמיאל, יגור, ירושלים, רחובות, ראשל"צ. נשמח לעדכן בפרטים נוספים: אדוה- מנהלת אזור מרכז- דרום 054-7217218 נגה- מנהלת אזור צפון- 054-4562612 קו התמיכה 1700-506-600

מנהל פורום סרטן הכבד