הרמת משקולות ואבצסים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

07/04/2014 | 00:37 | מאת: שלמה

שלום רב, בן 20, משקל תקין ללא מחלות. ישנה בעיה שמאוד מטרידה אותי- לפני כ-4 שנים התחלתי בפעילות של הרמת משקולות לצרכי פנאי ולאו דווקא לצרכי פיתוח גוף אינטנסיבי. הגוף נותן לי להתאמן כחודש- חודשיים ואז מתחילים לצאת לי אבצסים ענקיים (בעיקר ברגליים) 3-4 בכל פעם שפשוט משתקים אותי למשך שבועיים-שלושה ומוסרים בעזרת ניתוח או אנטביוטיקה. התופעה הזו מתסכלת, מפני שכל כמה שבועות אני בעצם מפסיק להתאמן מכאבים, דבר שמונע ממני להתקדם עם הכושר והמשקלים. בדקתי את הנושא לאורך השנים ובוודאות ישנו קשר בין האימון לבין האבצסים, הייתה תקופה בת חצי שנה שבה לא התאמנתי ולא יצא שום אבצס אבל כשלושה שבועות אחרי חזרתי לאימונים- האבצסים חזרו. הייתי אצל רופא משפחה, ביצעתי את כל הבדיקות האפשריות (דם, אולטרסאונד, ביקור במרפאת עור) אבל הם לא מוצאים שום קשר. למי לפנות? מה יכולה להיות הבעיה? לא נראה לי סביר שבחור בגילי יסבול ככה ואין פתרון לתעלומה.. תודה.

לא כתבת היכן האבצסים, ולכן מאוד קשה להתייחס לשאלתך ! אשמח למיידע ! פרופ אבשלום שלום

10/05/2014 | 23:19 | מאת: שלמה

האבצסים יוצאים בפלג הגוף התחתון בלבד ובעיקר בשוקיים/ ירכיים, לעתים בישבן.

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי