פצעים בשוקים שרוזרים על עצמם

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

12/09/2013 | 23:34 | מאת: מרדכי שביט

אני בן 61 לאחר התקף לב ב2007 ומשתמש בתרופות נורמיטן לוטן פלוס איזיטרול סימוביקסון מיקרופרין לוסקרדקס חצי כדור פוסיד ליומיים וכדור קסרלטו 20 נגד פירפור לב ותרופות להורדת לחץ דם וכולסטרול רמת הסוכר שלי תקינה 82 משקלי 100 קילו,בבדיקת דם שעשיתי כל התוצאות עומדות בתקן. בשנה האחרונה הופיעו לי בשוקיים שלפוחיות שמתפוצצות ונהפכות לפצעים גדולים אני מטופל בחדר אחיות של מכבי האחיות משתמשות במדבקות polymem לחבישת הפצעים הפצעים לפעמים נרפאים אבל תוך זמן קצר מופיאות שלפוחיות חדשות וחוזר חלילה הגעתי למצב שכל יום אני הולך למרפאת אחיות .היתה תקופה ששלחו אותי למרפאת פצעים חמורים הם ריפאו את הפצעים אבל לאחר זה שוב הופיעו שלפוחיות . כרגע ביטלו את מרפאת פצעים חמורים שפיגל 3 בפתח תקווה. אני בחרדה רבה אולי יצטרכו לכרות את הרגליים.תוכלו לתת לי הסבר על מצבי ומה לעשות כדי לפתור את הבעיה?.תוכלו גם להמליץ לי על רופא מומחה שעובד עם מכבי שיפתור לי את הבעיה.

מרדכי, למרות הפרוט הנאה של מצבך, לא ניתן להסביר את מצבך ללא בדיקה מקיפה. ולכן אני ממליץ לפנות למומחה פצע או רופא כירורג פלסטי על מנת לבדוק אותך ולמצוא את הסיבה לבעיה. חג שמח פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי