פצע לחץ בקרסול PRESSURE ULCER ; HEEL

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

06/03/2015 | 21:43 | מאת: אלי63

אבי בן 83 שמור חשיבתי ועצמאי עד אשפוזו, עבר ביום 4/2/15 ניתוח החלפת מפרק ירך (מתוכנן עקב שחיקה ממושכת). הניתוח הצליח ואבא הולך יפה ללא כאבים בירך! אבל לאחר הניתוח זיהו התחלה של פצע לחץ דרגה 1 שטופל ע"י עקב ספוג. ביום 11/2/15 הועברת לשיקום בגלר כפר סבא. לאחר מספר ימים שלפוחית שהתפוצצה וטופל בחבישה ומשחת פלמינל. ביום 8/3/15 לאחר כחודש מהניתוח אמור להשתחרר הביתה להמשך טיפול פזיותרפיה והמשך חבישות עם פלמינל הפצע בדרגה 2. אבא סוכרתי גבולי ומאוזן ע"י כדור נובונורם 1 מ"ג. השאלה: האם להמשיך בטיפול המומלץ בסיכום השחרור הרפואי ולהעבירו לבקשתו להחלמה לאחר ניתוח באחד מבתי ההחלמה או בטרם העברה להחלמה להתייעץ עם מומחה לטיפול בפצעים שכאלה. תודה.

ראה תשובה למעלה בהצלחה והחלמה מהירה וחג שמח פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי