שלשול שנמשך כבר שבוע+

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

30/09/2014 | 21:55 | מאת: שגיב

שלום אני בן 16 ועד לפניי שבוע נראה לי שאכלתי משהו לא טוב והיו לי קצת בחילות. שמתי לב שרק שלשלתי בימים האחרונים חוץ מפעם אחת שזה יצא סוג של חצי חצי לא היה הכי ברור. בכל מקרה ,היו לי קצת תחושות בחילה ממש ממש חלשות מאז שפשוט לא שמים לב אלא אם כן מתרכזים בזה. מה לעשות ? אני משלשל יחסית הרבה(פעם-פעמיים בשבוע) ,כנראה בגלל תזונה לקויה(יש ימים שאני נשאר עם ארוחה או 2 בגלל שאני פשוט לא רעב) אבל זה פעם ראשונה שאני משלשל ככה שבוע ברצף. זה יעבור לבד בעזרת אכילה של מזונות כמו אורז\פסטה וכו או שזה משהו כנראה יותר רציני וצריך רופא ?

זה אמור לחלוף, נסה קל בטן פורטה 1-3 ליממה והרבה בשתייה. הפחת מוצרי חלב, מיצים ממותקים, פרי וירק טריים.

מנהל פורום מעי רגיש