כאבים בחזה ריפלוקס בקע סרעפתי

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

01/10/2020 | 11:09 | מאת: רונית

שלום ד"ר, יש לי בקע סרעפתי וריפלוקס משמעותי. שנים לוקחת תרופות ממשפחת PPI. לעיתים בהתקפים הקשים יש לי כאבים מאוד חזקים בחזה. מדוע בעצם זה קורה ? זה אומר שהריפוקס היה הכי חמור שיש? כי יש מצבים שאני מרגישה שהריפלוקס מאוד חמור ואין לי כאבים בחזה. והאם היית ממליץ למדוד כל פעם לחץ דם ודופק כשיש כאבים כאלה כדי לוודא שזה לא התקף לב? יש לי גם הסטוריה משפחתית של מחלות לב ותמותה מדום לב בגיל צעיר במשפחה. העניין הוא שזה מרגיש כמו התקף לב. תןדה מראש

03/10/2020 | 11:38 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום אין טעם במדידות לד"ד וודפק- יש לשלול בעיה לבבית באמצעים אחרים-פני לקרדיולוג צרבת עשויה לגורם לכאב בחזה- וצריך לברר האם עדיין יש שיפה חומצית בושט למרות טיפול תרופתי

מנהל פורום מעי רגיש