צריבה בקיבה וכאב שלא עובר

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

10/06/2020 | 06:19 | מאת: קובי

שלום רב, אני חווה לעיתים קרובות מאוד כאב וצריבה חריפה שמגיע מכיוון מרכז הבטן ומעלה שמלווה בשלשולים ,קושי בבליעה/נשימה ,בחילות בנסיעה, ירידה לתת משקל ולחץ בכל אזור הגב והחזה השמאלי.זה התחיל לפני 4 שנים כשסיימתי את שירותי הצבאי הופנתי לבדיקת צואה והובחן הליקובטר . הטיפול הצליח, אך לא הרגשתי שום שינוי במצב שלי וחזרתי לרופא אחרי כמה חודשים ןהןא שלח אותי לבדיקת גסטרו ובבדיקת הקולונוסקופיה הובחן דלקת כיב פפטי . טיפול ב4 כדורים והטיפול שוב הצליח אבל התחושות הלא נעימות עדיין קיימות כאילו דבר לא השתנה .אז שוב חזרתי לרופא והוא הפעם הפנה אותי לתזונאית שבנתה לי במשך תקופה ארוכה תפריטים ואיסורים שונים אבל שום דבר לא עוזר . אני אובד עצות וזה מפריע לי מאוד בתפקוד היומיומי אשמח לכל הכוונה או יעוץ, תודה מראש.

12/06/2020 | 22:18 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום סביר להניח שמדובר בהפרעה תפקודית של מערכת העיכול פנה למומחה בתחום

מנהל פורום מעי רגיש