לחץ מוגבר לסוגר הושטי העליון

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

27/03/2020 | 14:36 | מאת: רחל

שלום דר יש לי לחץ מוגבר לסוגר הושטי העליון רזה מאד ומיובשת בכל הגוף יש לי כאבי תןפת אחרי כל אכילה שתיה גם הלי זה בקיבה בושו מקרים לגב עולה ליחה שחונקת האוק התיבש לי מתקשה לבלוע האם חיתוך הסוגר הושטי העליון יכול לעזור לי בסבל אין לי חיים יש מלאות מתקשה לידון לשבת לתפקד יש גם טעם מר חמוץ בפה עצירות חמורה מהיובש לוקחת נורמלקס אז יש שלשולים יש פיסורה שלא מתרפאת בגלל השלשולים יש לי חרדה ודכאון מהמצב אין גל בעיניים אנא ברר עבורי אם זה אפשרי ךא מעונינת הפג תודה מראש

28/03/2020 | 14:18 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום המקרה מורכב לחץ גבוה בסוגר הושט העליון מטופל על יד רופא אא"ג ולא גסטרו מציע שתפני לבירור אצל ממומחה בתחום

מנהל פורום מעי רגיש