תחושת חנק אחרי כל ארוחה ושתיה קושי בבליעה לללללללללללללללללךללךלל

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

08/03/2020 | 15:11 | מאת: קלרה

שלום לדר אני סובלת ממצב שטחרי כל אכילה ודתיה יש מלאות כאבים ברום הבטן בודט מקרין לגב. האוכל והשתיה עומדים לא יורדים יש לי כל הסמן ליחה שעולה לגרון ממש צריכה לכחכח כי זאת תחושת חנק יש טעם מר חמוץ בפה התייבשתי בכל הגוף הפה יבש מאד אין רוק לכן מתקשה בבליעה ככל שהיום עובר אחרי שתית כוס שלמה של מים לט מבוכלת כמעט לבלוע מה זה יכול להיות האף מלא מדמם העיניים יבשות כל העור יבש יש פיסור ובעיות בוולווה בשל היובש הרב אני כם שלג ועצמות סותריי חומצה לא עוזרים עלי לציין שבדיקת הגסטרוסקופיה תרינה אין גם הליקובקטר דלקת בקיבה ממה כל הסבל המלאות יש עצירות קשנ יתכן שבגלל זה כל הבעיות לוקחת נורמלקס עושה שלשוליםמ מה לעשות יש בחילות גם כןמאין לי חיים מהסבל הזה בלילנ כם עולה כל הזמן ליחה לגרון נחנקת אין לי רוק בפה והוא יבש מאד כל השפתיי יבשות מלאות שלפוחיות כל שינניי כואבות מהיובש גם החניכיים מה לעשות הכי גרוע תחושת החנק החמק

09/03/2020 | 22:08 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום פני לבדיקת מומחה בתחום

מנהל פורום מעי רגיש