בעיות בקיבה וושט

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

02/03/2020 | 20:58 | מאת: אבישי

שלום אני בן 51 בסך הכל די בריא גסטרוסקופיה תקינה פעמיים אבל סובל מאוד מתופעות בבטן עליונה וושט כגון כאבים באיזור מפתח הלב אחרי האוכל ומימין למפתח הלב קצת בחילה תחושה שמתמלא מהר לפעמים מרגיש נוזל של העיכול עולה לכיוון הפה ומתחיל להשתעל מזה צרבת ( בד"כ לא מרגיש שהנוזל שעולה צורב כי לוקח כל יום כדורים כמו גסטרו וטאמס ומאלוקס ) אם אוכל קצת יותר אז כאב באמצע החזה וכו'. הרופא אמר שזה כנראה דיספפסיה. זה אפילו גורם לי לרדת במשקל כי אני מצליח לאכול פחות מפעם, ארוחות קטנות וירדתי במשקל בשנה האחרונה וזה לא טוב. רציתי לשאול האם תרופה כמו לוסק/קונטרולוק מעבר להורדת החומציות וצרבת יכולה לעזור גם נגד דיספפסיה ולהפחית תופעה של בחילות אחרי אוכל, התמלאות מהירה וכאב ברום הבטן? תודה רבה

09/03/2020 | 22:06 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום שווה לנסות טיפול בPPI כמו לוסק קונרלוק או בעיקר נקסיום שווה לשלול גסטרופרזיס על ידי ביצוע מיפוי התרוקנות קיבה פנה למומחה לתחום

מנהל פורום מעי רגיש