מלאות אחרי אכילה ושתיה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

27/02/2020 | 18:38 | מאת: יוכבד

שלום לדר אני סובלת מאד אוכלת ומתקשה לבלוע וגם עם שתיה ויש כאבים בושט ברום הבטן שמקרין לגב נוצרת מלאות כי יש לי עצירות כרונית והנורמלקס שלוקחת גורם לשלשול ולא מפנה צואה בצורה תקינה גם שתן לא נותנת מספיק הסבל רב יש לי גם לחץ מוגבר לסוגר הושטי העליום רזה מאד ומיובשת מה הפתרון גם רוק אין לי יש תחושת חנק עולה ליחה כל הזמן סותריי חומצה לא עוזרים מה לעשות אני מאד אומללה יש לי גם צניחת רקטום בינונית ופיסורה שצורבים אנא עזרו לי מה אפשר לקחת כדי שיהיו יציאות תקינות ואוכל לשתות ולאכול מספיק שלא איחנק גם האף מתמלא לאחר כל אכילה וגם מדמם מהיובש גם הצפורניים מתפצלות סובלת מאד

29/02/2020 | 20:44 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום מציע שתפני למרפאה במתמחה בהפרעות תנועתיות של הושט ( נוירוגסטרואנטרולוגיה) באחד מבתי החולים הגדולים

מנהל פורום מעי רגיש