טיפול בכאב ב IBS

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

24/02/2020 | 22:14 | מאת: אביתר

תודה על תשובתך. כאמור ידוע על IBS עם כאבי בטן עוויתיים מעת לעת. אשמח עוד לעזרתך 1. ציינת את נורטילין. האם יש לה עדיפות לעומת אלטרולט? או שאפשר גם אלטרולט 10 מג בשביל לעזור למנוע כאבי בטן. 2. האם מבחינת מניעת עוויתות וכאבי בטן סימבלטה שציינת, אלטרולט-נורטילין ומירו הן בעלות אפקט דומה ? או שעדיף קודם לנסות אחת מהן ואם לא אז את השניה? איזה? תודה רבה

29/02/2020 | 20:42 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום לנורטילין פחות תופעות לוואי של יובש בפה וכו יחסית לאלטרול אלטרולט 10 מג- מינון נמוך מדי בדרך כלל קיים יותר מידע לגבי יעילות סמבלטה מאשר לגבי מירו בתסמונת מעי רגיש

מנהל פורום מעי רגיש