העדר רוק בפה ויובש קיצוני

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

19/02/2020 | 11:53 | מאת: דנה

שלום דר אני סובלת מלחץ מוגבר לסוגר הושט היליונה כתוצאה מכך רזה מאד שלד ועצמות ומיובשת יש לי כאביי תופת בושט בקיבה בגב עליון סותריי חומצה לא עוזרים לאחרונה נעלם ךי הרוק מהפה ויש יובש קיצוני כל השיניים כןאבות החניכיים גם הלשון בגרון יש ליחה שמתקשה לעלות ואני נחנקת גם בלילה גם ביום מה ניתן לעשות ? יש לי גם עצירות כרונית מעי רגיז נורמלקס עושה לי שלשולים מתקשה לשתות מים וגם אוכל מוצק האם הפתרון זה רק בהתקנת פאג יש לי גם קשיי בליעה לא הייתי מעונינת בפאג האם יש פתרון אחרנלבעיה של מחלת הושט העליונה אין לי חיים סובלת מאד ציפורניי מתפצלות נחיר אחד באף חולה התייבש כל הזמן מדמם לא עוזרת משחת בקטןרבן הייניים יבשות מתקשה בראיה בחרדה ודכאון מהמצב גם מתקשה בהליכה יש לי חולשות תחושות של טרום עילפון מהרזון איך ניתן לעזור לי? מתקשה בלקיחת תרופות פסיכיאטריות פוחדת להיחנק מהליחה הדביקה בתודה

22/02/2020 | 21:51 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום לפי מה שכתבת עולה חשד להפרעה ראומטולוגית. האם נבדקת על ידי ראומטולוג?

מנהל פורום מעי רגיש