קוליטיס או מעי רגיז ?

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

31/08/2019 | 04:36 | מאת: אנונימי

לפני כמה שבועות אושפזתי בבית החולים למשך 5 ימים. לאחר הct חשבו שזה קוליטיס משום שהייתה לי דלקת חריפה במעי הגס, אז נתנו לי אנטיביוטיקה דרך אינפוזיה למשך 3 ימים. השתחררתי מבית החולים לאחר בדיקה של גסטרו שנערכה רק שלושה ימים לאחר ביצוע הCT ואובחנתי עם גסטרואנטריטיס. עכשיו, הבטן שלי בצד שמאל נפוחה, וקשה. יש לי עצירות ושלשול, חשק מתמיד ללכת לשירותים, כאבים בבטן, ועוד. אני ממש עובדת עצות, ואשמח לעזרה.

31/08/2019 | 11:54 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום יש להמשיך מעקב וטיפול אצל גסטרואנטרולוג בשלב זה קשה לדעת מהי האבחנה לפי המתואר

מנהל פורום מעי רגיש