ליפאז נמוך ועמילאז גבוה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

23/05/2019 | 19:44 | מאת: רחלי

דר' נכבד שלום רב כבר תקופה שיש לי שלשולים או צואה רכה גזית וצפה בדיקות רגילות לא עלו על שום דבר צבע לפעמים ירוק לפעמים חום צף רירי עשיתי בגלל זה בדיקת ליפאז שיצא נמוך 11במקום 21 ועמילאז קצת גבוה 112שהנורמה עד 100האם ייתכן בעיה בלבלב יש לציין תפקודי כבד כליה תקינים ספירה כימיה בדיקת צואה תרבית כללית תקינה אודה על תשובה

25/05/2019 | 23:21 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום בדיקות הדם די שוללות בעיה בלבלב ליפאז נמוך הינו סימן טוב עמילאז מקורובהרבה אברים. הליפאז הוא הרגיש משניהם

מנהל פורום מעי רגיש