גזים לא נעימים לאחר כל אכילה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

05/04/2019 | 16:26 | מאת: ויס חדוה

שלום סובלת מגזים לא נעימים אחרי כל אכילה זים קל עושה לי רע גם פרוביוטיקה גם גזים x גורמים לי לעצירות ולא עוזרים גם פחם עושה עצירות קשה סובלת גם מדיספפסיה פונקציונלית עצירות לוקחת נורמלקס וזה גורם לי לקיבה רכה מתפרצת בלי זה אין לי יציאות סובלת גם מבעית תנועתיות לחץ מוגבר לושט העליונה יש לי כאביי תןפת ברום הבטן מקאין לגב שום סותר חומצה לא עוזר יש לי פיסורה שלא מתרפאת בשל הגזים והיציאות הרכות העור התייבש בשל ירידה של 40 קג לא רצוני האוכל לא נספג מיואשת בחרדה ודכאון מבעיות העיכול נהיה לי גם ניורופטיה ברגלים וגם בעיות ברשתית העין אני שבר כלי מה אעשה?

06/04/2019 | 17:12 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום אין ספק שישי צורך בברור משמעותי לאור הירידה במשמעותית במשקל בדרך כלל הפרעות תפקודות במערכת העיכול לא מביאות לירידה במשקל, בטח לא של 40 קג צריך לברר מדוע את יורדת במשקל ומה הקשר לנוירופתיה. יתכן ויש הפרעת ספיגה? חוסר בויטאמין B 12? פני בהקדם לגסטרואנטרולוג

מנהל פורום מעי רגיש