מהן התרופות האנטי דכאוניות המומלצות לטיפול ב ibs

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

04/06/2018 | 20:25 | מאת: א

מטופלת בנורטילון 62.5 מג לטיפול במעי רגיז. תופעות הלוואי הקשות עולות על היתרון הטיפולי. עיפות קשה, עצירות, חולשה והרגשה של זומבי.. רציתי לדעת מהן החלופות הטובות ביותר מבין התרופות האנטי דכאוניות לאחר נסיון כושל עם הנורטילין..

04/06/2018 | 22:06 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום קיימות אופציות רבות תרופות אחרות מאותה קבוצה לדוגמה דפרקסן. בעיקר כאשר מדוב רבתסמונת מעי רגיש מלווה בשלשול תרופות מקבוצת SNRI לדוגמה סמבלטה תרופות מקבוצת הSSRI תרופות מקבוצת האנטיפסכוטיים הלא טפוסיים

מנהל פורום מעי רגיש