מעי רגיז ומודאל התייעצות

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

29/09/2017 | 09:41 | מאת: מורן

שלום רב, אני בחורה בת 22, סובלת ממעי רגיז כאשר ישנה החמרה משמעותית בשנה האחרונה. בחודש האחרון התחלתי ליטול מודאל 50 מג לפני השינה. אני לא יודעת אם לקשר את זה לנטילת התרופה, אבל לאחרונה אני מרגישה חולשה כללית מאוד חזקה. אני יכולה להתעורר בבוקר ולהרגיש עייפות קיצונית לא הרבה אחרי ההתעוררות. היום הסתובבתי ברחוב והרגשתי תחושה פתאומית של סחרחורת, נימול בקצוות הגפים, גל חום והזעתי הרבה בפתאומיות (אני נמצאת כרגע בארהב ומזג האוויר לא חם כמו בארץ). השאלה שלי היא- האם ייתכן קשר לנטילת המודאל? האם עליי להפסיק ליטול את התרופה? היועץ הטלפוני של חברת ביטוח הנסיעות שלי לחו״ל המליץ לי אולי לנסות ליטול את המודאל דווקא בבוקר, אבל אני חוששת שיהפוך אותי לאפתית וחלשה עוד יותר במהלך היום.. אשמח לתשובתכם המהירה, מורן

01/10/2017 | 22:12 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום מודאל הינה תרופה ישנה. הטיפול המקובל בתסמונת מעי רגיש אינו כולל מודאל בדרך כלל פני לרופא מומחה לתחום להתאמת טיפול

מנהל פורום מעי רגיש