מעי רגיש שילשולים!!!!!!!!
דיון מתוך פורום מעי רגיש
שלום, כבר שנה וחצי שאני סובלת משילשולים, בחילות, הקאות, חוסר תאבון וירידה במשקל. ביצעתי קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה שיצאו תקינות וביופסיות תקינות חוץ מזה שראו דלקת בקיבה ובתריסריון וכרגע אני עם כדורי קונטרלוק פעם ביום בבוקר. בדיקות דם רבות בניהן גם ציליאק וכו.. בדיקות צואה, CT בטן, אולטרסאונד בטן, MRE, בדיקת נשיפה להליקובקטר.. הכל יצא תקין. אני אובדת עצות לא יודעת איזה כדורים לקחת למעי רגיש זה תופס אותי כמה פעמים בחודש למשך כמה ימים אפילו שבוע. מה ניתן לקחת כתרופה קבועה להפחית את התסמינים , הכאב והיאוש? תודה מראש.
שלום קיימות מספר אופציות לטיפול בתסמונת מעי רגיש מלווה בשלשול: החל באימודיום לפי הצורך, אימודיום קבוע, תרופות מרכזיות כדוגמת נורטילין , אנטיביוטיקה כלורמיקס דיאטות מיוחדות ועוד מציע שתפני למומחה לתחום לקבלת המלצות
בת 63, כל החיים סובלת ממעי רגיש ( בעוצמות שונות). בשנה אחארונה חלה החמרה סובלת משלשולים חוזרים חוסר תאבון ובירידה משקל.לפני 30 שנה עשו לי את כל הבדיקות שיצאו תקינות. מה עלי לעשות?