מעי רגיז ומתח נפשי גבוה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

08/06/2017 | 20:42 | מאת: דוד

שלום ד''ר אני בן 27 סובל ממעי רגיש ויש תקופות שיש לי הרבה מתח נפשי גבוה האם תרופה כמו ספסמלגין מיועדת גם למתח נפשי?ומה עם קולפורמין שמבוסס על מנטה?אשמח שתענה לי בנוגע לשתי התרופות הנ''ל ולאיזה סימפטומים הם יעילים תודה מראש.

10/06/2017 | 07:07 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום שתי התרופות פועלות על הבטן ולא מיועדות לטיפול במתח נפשי\חרדה\דכאון יש מקום ליעוץ של פסכאטר או סטרואנטרולוג מו מחה להפרעות תפקודיות של מערכת העיכול כדי להתאים לך טיפול שיתאים גם לחרדה והמתח וגם לתסמונת המעי הרגיש

מנהל פורום מעי רגיש