קרוהן מול IBS

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

05/03/2017 | 12:07 | מאת: עדי

שלום 25 שנה כאבי בטן עם נטיה לשלשולים לפעמים. מאז גיל 20 . הרבה בירורים בעבר ואמרו שזה IBS כי כל הקולנוסקופיה וCT לפני 20 שנה היו תקינים. באחרונה עקב כניסת בדיקת קלפרוטקטין נבדקתי ויצא בכמה בדיקות במשך שנה רמות של 70, 50, 150, 250, 110, 90, 130 הרופא אמר שזה גבולי ואולי בכל זאת יש לי קרוהן קטן שאולי יראו רק בקפסולה. אצין שכל בדיקות הדם כל השנים תקינות ספירת דם כימיה CRP וכו'. האם יכול להיות קרוהן של 25 שנה שאחרי 25 שנה לא ייתן את אותותיו גם בבדיקות הדם השגרתיות? וגם בסיטי שיצא תקין לפני שנה? תודה

05/03/2017 | 17:57 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום יתכן קרון ארוך שנים ויתכן גם שילוב של קרון תסמונת מעי רגיש יש להשלים את הבירור

מנהל פורום מעי רגיש