טיפול לכאבי בטן כרוניים

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

28/02/2017 | 18:10 | מאת: רן

ד"ר דן קרטר שלום אני סובל כ 10 שנים מכאבי בטן כרוניים (אחרי כל הבדיקות הגסטרו אפשריות - סוג קשה של IBS-PI. הבעיה הכי גדולה שלי היא אי סבילות לתרופות נוגדי דכאון (שמעלימות את הכאב) רציתי לשאול אותך על 2 טיפולים ששמעתי שעוזרים לפיברו ויכולים אולי לעזור גם לי? 1. עירוי לידוקאין 2. באמצעות LDN) Low Dose Naltrexone) אני ממש עובד עצות תודה

28/02/2017 | 22:20 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום טיפול בכאב כרוני,במקרה כמו שלך, צריך להיות מנוהל על ידי מומחים לכאב מציע שתפנה למרפאת כאב

מנהל פורום מעי רגיש