כאבי גב תחתון מלווה בכאבי בטן תחתונה וכלי מותניים

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

11/02/2017 | 20:39 | מאת: רעיה

שלום מזה הרבה זמן מרגישה כאבי גב תחתון שמדיי פעם מרגישה את זה וכאבים חזקים ולפעמים בכלל לא מרגישה כאבים עשיתי בדיקות דם מוגלובין נמוך 9 עכשיו אני לוקחת ברזל וגם הלכתי לרופא נשים והכל בסדר האולטרסאונד ועשיתי בדיקת צואה ושתן והכל תקין ואני עוד סובלת מכאבי גב תחתון מה עוד יכול להיות האם משהו מפחיד מסוכן

11/02/2017 | 21:02 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום קיימות אפשרויות רבות אכן נדרש בירור לא בטוח שהמקור הינו בכלל במערכת העיכול פני בהקדם לרופא המשפחה להמשך טיפול ובירור

מנהל פורום מעי רגיש