מה זה יכול להיות.. וטרינרים לא מצליחים לזהות את הבעיה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

09/08/2017 | 01:38 | מאת: דור

ערב טוב , יש לי כלב בן שנתיים וחצי מסוג רועה גרמני . חודש שהוא משלשל בהתחלה גם הקיא אבל נכון לעכשיו משלשל ובלי חשק לאכול בכלל .. הכלב נמצא בטיפול של שני וטרינרים שלא מצליחים לגלות מה יש לו ובנתיים הוא ירד במשקל מ35 ק ל20 ק היום הוא קיבל אינפוזיה לבית , אוכל מיימי שאנחנו מזריקים לו לפה וסטרואידים הרופא מנסה לבדוק האם יש לו אלרגיה שכן הכלב עבר בדיקות דם שיצאו תקינות ומראות כי יש לו חוסר בחלבון.בצילומים נשללה האופציה של חסימת מעי , טופל בסוגים שונים של אנטיביוטיקההאם ידוע לכם על התופעה הזו? אולי זה מקרה נדיר שלר שומעים עליו? אשמח לעצה ולכיוון

במידה ובדיקות הדם תקינות למעט רמות חלבון בדם.....צילומי רנטגן תקינים. ההמלצה לUS מומחה של הבטן.....בגזע זה חשוב לשלול בעיות ספיגה של מערכת העיכול כגון תת פעילות של הלבלב (אם כי לרוב התאבון נורמלי/מוגבר במחלה זו)...ההמלצה לבדוק גם רמות TLI, רמות פולאט וקובאלמין ואף שלילה של טפילי מעיים על ידי בדיקת צואה.

מנהלי פורום וטרינריה