לד"ר קריסי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

18/08/2006 | 15:10 | מאת: אילי

שלום רב וברכות חמות על הפורום החדש . שאלתי אינה קשורה לנושא הפורום , אך אודה לך מאוד אם תשיב . מהו הפרוטוקול הסטנדרטי לטיפול ב-PID (באשפוז) בבלינסון ? תודה רבה מראש .

שלום כעיקרון קיימים פרוטוקולים רבים לטיפול באישפוז או בבית תלוי בחומרת המחלה וגורמים נוספים כגון גיל האישה האם קיים אבצס באגן וכו' התרופות איתם אנחנו משתמשים הם בעיקר צפלוספורינים, מטרונידזול, דוקסילין, אוגמנטין וטריביד בברכה דר חיים קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן