ניתוח TVT

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

14/07/2007 | 17:25 | מאת: irit

שלום ביום ראשון האחרון עברתי ניתוח TVT לטיפול בבריחת שתן במאמץ. מאז הניתוח אני לא מצליחה להתרוקן. אני מרגישה לחץ בשלפוחית, ונתינת השתן מלווה בכאבים (כאבים עצביים) ובנוסף השתן יורד בזרימה מאוד איטית וקצרה. אני פוחדת לשתות הרבה וכל שעה בערך אני נכנסת לשירותים דבר שהפך לסיוט עבורי. האם הבעיה בניתוח או ששלפוחית השתן שלי צריכה להתרגל לשינוי (לצאת מהטראומה)? תודה

פני בהקדם לרופא שניתח לבדוק שארית שתן - אם גדולה מ 100 סמק צריך מיד לשים קטטר קבוע לפחות לשבוע וכל שבוע לבדוק שארית עד שיחלוף דר קריסי

16/07/2007 | 09:49 | מאת: עירית

תודה, אתמול פניתי לרופא המנתח, הוא הציע לחכות עד יום רביעי ואם לא יחול שינוי הוא יגזור את הסרט. היתה לי שארית של 106 ולדעתו זה בסדר (מבית החולים יצאתי עם שארית של 340). אני משתדלת להתרוקן הרבה, כדי שלא תהיה לי שארית גדולה.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן