כאבי אגן שלא הגיבו לאנטיביוטיקות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

08/12/2013 | 23:08 | מאת: פוסטפיפל

בת 48. לפני 3 חודשים, בעקבות ניסיון לבדיקת פיפל שגרמה לטראומה מקומית, לכאבים ולדימום רב, החלו כאבים ברצפת האגן בעיקר בישיבה וכן בתחילת מתן שתן ותכיפות במתן שתן. אובחן כדלקת באגן וטופל במספר קורסים של אנטיביוטיקה, כולל טריאדה IV באשפוז, אך בהצלחה חלקית וחולפת. גם סדורל לא ממש השפיע. ב-CT ואולטראסאונד נמצא עיבוי בחצוצרה השמאלית. במהלך כל התקופה אין עדות מעבדתית לזיהום. עכשיו אני נוטלת ארקוקסיה שבינתיים רק הפסיקה את הכאב שהקרין לירך שמאל, אבל לא השפיעה על הכאבים העיקריים. מה עוד אפשר לעשות לפני שאאלץ לעבור לפרוסקופיה אבחנתית, היסטרוסקופיה וציסטוסקופיה, שמאוד מרתיעות וגם לא ברור אם ואיך יקדמו את האבחנה והטיפול?

מעודי לא ניתקלתי בתופעות כאלה אחרי פיפל ולכן קשה לי להתיחס דלקת כמובן אפשרית אבל אושפזת וטופלת וכו איני יכול לצערי להעלות רעיון טוב יותר מהבדיקות שהוצעו בריאות שלמה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן