בריחת שתן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

17/05/2012 | 10:06 | מאת: אישה אישה

שלום עשיתי את הבדיקה לבריחת שתן והרופא אומר שיש לי 2 בעיות 1. בריחת שתן במאמץ. 2. בריחת שתן כל הזמן. הוא ממליץ לי על ניתוח. השאלה שלי היא : אני אחרי 4 לידות ובעלי אומר שהוא לא ממש מרגיש את החיכוך בזמן החדירה ולא נהנה, אני לעומתו כן מרגישה לא מו פעם אבל מרגישה רוב הזמן . האם לדעתך אוכל לדבר עם הרופא שלי ( אני במכבי) ולבקש ממנו לבצע ניתוח להצרת הנרתיק בזמן ביצוע הניתוח לבריחת השתן? האם ניתוח בריחת שתן בעצם מבצע את הפעולה של הצרת הנרתיק ? הוא הסביר לי על משהו כמו .... לשים רצועה שתפסיק את בריחת השתן.... תדריך אותי בבקשה מה עלי לעשות , חיי המין שלי מתחילים להעלם ואין לי את הכסף הנדרש לניתוח פרטי, אולי להוסיף תשלום בזמן הניתוח לבריחת שתן. האם יש אופציה כזאת תודה מראש על העזרה

אני מבין שביצעת אורודינמיקה ? אין כזה דבר דליפה כל הזמן יש שלפוחית רגיזה שלא מספיקים להגיע לשרותים ודולף ואז בנוסף לסרט ה TVT ששמים בניתוח צריך גם טיפול תרופתי אחרי ניתוח או פזיותרפיה בקשר להצרות - בהחלט ניתן לשלב זאת בניתוח הרפואי אם תרצי תגיעי למרפאה שלי ותזכירי לי שאת מהאתר, אפשר לנתח אם יש מכבי מגן זהב נתונים נוספים DRKRISSI.COM

21/05/2012 | 08:04 | מאת: אישה אישה

ד"ר חיים קריסי כן עשיתי בדיקה אורודינמיקה וזה מה שהרופא אמר לי שיש לי 2 בעיות , דליפת שתן קבועה עליה אני מקבלת כדורים ועוד דליפת שתן במאמץ וכמו שהבנתי הכל קורה בגלל שהשרירים מאוד רפויים אני אחרי 4 לידות. הייתי רוצה לדעת עם באמת הניתוח להצרה עוזר בטווח הרחוק ולא חוזר לעצמו לאחר זמן קצר. יש לי מכבי מגן זהב והייתי רוצה לשקם את חיי המין שלי אז אשמח אם תומר לי לאן לפנות בכדי שאוכל להגיע אליך לניתוח ומה צריך לעשות בשביל לטפל בשני הבעיות יחד. תודה מראש על העזרה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן