כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

03/10/2014 | 23:32 | מאת: אפרת

שלום ד"ר אשמח לעזרתך. אני בת 37. בחורה שכל חייה הייתה ספורטאית. מבחינת המפרקים יש לי גמישות יתר. משקל תקין אישה בריאה שמנהלת אורך חיים בריא. בשנה האחרונה סבלתי משחיקה קלה של הסחוס בברך ימין. עמלתי רבות ע"י פיזיותרפיה על מנת לחזק אותה במקביל קיבלתי זריקת סופלזין במנה אחת וארתריל למניעה. חייתי די בשלום עם הברך עד שלפני כחודש וחצי משהו נורא קרה לי בשתי הרגליים במקביל.שמתי לב שפתאום החלו לי טיקים רבים בשני פרקי הברך שבתחילה הופיעו ללא כאב אך עם נוקשות. הבעיה שבשבועיים האחרונים חלה החמרה רבה למרות הפיזיותרפיה שאני עושה אני חשה כאבים חזקים בברכיים עם טיקים רבים. אם המצב ימשיך להחמיר לא אוכל ללכת. העניין נראה לי מוזר למדי כי שמרתי על הברכיים שלי בשנה האחרונה והכאבים הגיעו בבום שאלתי. האם יש מצב שהחלה לי דלקת פרקים שגרונית? האם מעכשיו הכאבים הנוראים עם הטיקים יהיו לי כל החיים או שיש משהו שיכול להקל. ?מה עליי לעשות אני ממש מדוכאת מהמצב? אני כל כך צעירה בשביל ניתוח להחלפת ברכיים...

שלום אפרת, מאוד קשה לתת עצה או פתרון לפני שאדע בדיוק מה מצבך מכף רגל עד ראש. במידה ולא תיצצאי מזור אנא פני שוב ואשמח לעזור. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית