דיאטת אי ספיקה כלייתית

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

14/10/2000 | 20:04 | מאת: קובי

סמדר שלום, אמי סובלת מאי ספיקת כליות ללא דיאליזה, מקבלת כבר 4 שנים דיאטת חלבונים ואשלגן, לאחרונה עברה ניתוח לב, דיאטת הכליות שלה דלה מאוד למצב החדש בו הגוף מתאושש מניתוח כזה, האם ניתן לשלב בין הדיאטה לכליות או להוסיף מזון עתיר ועשיר יותר?

15/10/2000 | 21:44 | מאת: סמדר בן נון

שלום קובי, אין באפשרותי לתת לך תפריט למצב כזה דרך המחשב. אתה מוזמן להגיע אליי באופן פרטי (טלפון: 053-895185) , עם בדיקות מפורטות והפניית הרופא המטפל שיסביר על המצב הלבבי והכלייתי הנוכחי של אמך. מנסיוני, אפשר לשפר את איכות החיים בצורה מדהימה ע"י תזונה, במיוחד לחולי כליות. אתם זכאים כמובן גם לייעוץ תזונתי דרך קופ"ח. רפואה שלמה.

מנהל פורום תזונה טבעית