גויבות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

09/10/2015 | 07:31 | מאת: רונה

שלום החלה עונה של גויבות,כמה אפשר לאכול מהם(למי שיש סוכר גבולי)והאם הגרעינים יכולים להזיק? תודה רונה

18/10/2015 | 04:12 | מאת: טובה בר-שאן

רונה שלום הגויאבה מכילה כמות יפה שלחלבון מן הצומח, סידן, מגנזיום ואשלגן. היא עשירה בפיטוכימיקלים נוגדי חמצון כגון ליקופן וקרטנואידים. אבל היא מפורסמת במיוחד בגלל תכולת הויטמין C שלה - היא מקום שני מכל הירקות והפירות! כל העושר הזה של מרכיבים חיוניים מעמיד אותה במקום הראשון לטיפול במגוון רחב של בעיות כגון: סינוסיטיס, אסטמה, אטופיק דרמטיטיס, אובאיטיס, גסטריטיס ועוד. ניתן לאכל ממנה גויאבה ליום . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית