שלשול

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

09/09/2011 | 20:59 | מאת: מנשה

מה מאבד הגוף בנוסף למים כשיש שלשול(לא ממושך או כרוני)? מה כדאי לצרוך כדי לפצות על האובדן? רצוי משהו שזמין בבית.

12/09/2011 | 14:42 | מאת: צביקה קורן

מנשה שלום, בשילשול מאבדים בעיקר ויטמינים ומינרלים אבל גם רכיבי תזונה אחרים שלא הספיקו להתעכל (חלבונים ושומנים). אם מדובר בשילשול קצר אין צורך בפעולה מיוחדת מלבד מעט יותר מלח באורז. רצוי לעשות "צום" קצר המבוסס על שתיית תה רגיל, ואכילה של אורז ל ב ן מדולל בהרבה מים ומתובל בקינמון. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית