אומגה 3

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

27/01/2011 | 05:38 | מאת: רונה

בוקר טוב! רציתי לשאול מה עדיף מבחינתכם: כמוסות אומגה 3 מדגי ים צפוני כמובן, בפיקוח וללא הרעלת כספית או שמא 2 כפות פשתן אורגני טחון על המקום שמערבבים באוכל? תודה.

לקריאה נוספת והעמקה
27/01/2011 | 17:52 | מאת: צביקה קורן

רונה שלום, אני הייתי ממליץ לקחת את שניהם. בכמוסות ממקור דגי יש אומגה-3 אמיתית (DHA ו EPA ). בפשתן טחון יש חומצה חיונית בשם ALA שממנה הגוף מייצר בקושי DHA. עם זאת, בפשתן יש ויטמינים, מינרלים, חלבון איכותי, שומן רב בלתי רווי, סיבים תזונתיים, פיטואסטרוגנים, פיטוסטרולים ועוד. בהצלחה צביקה קורן

28/01/2011 | 14:23 | מאת: רונה

מנהל פורום תזונה טבעית