ירקות כבושים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

25/01/2010 | 21:22 | מאת: עידן

שלום רב אני מתעניין בשיטת הפרדת מזונות. אני יודע שבירקות הכבושים קיימת חומציות גבוהה - דבר שמפריע (ע"פ הוגי השיטה) לעיכול עמילנים וחלבונים. הדבר קצת מבלבל - כי ידוע שירקות ניתן לאכול עם עמילן או חלבון. רציתי לשאול האם ירקות כבושים נחשבים בקטגוריה של "ירקות" - כלומר - ניתן לאכול עם חלבון ופחמימות? אשמח לקבל את חוות דעתכם תודה!

לקריאה נוספת והעמקה
27/01/2010 | 10:16 | מאת: צביקה קורן

עידן שלום, אני לא ממליץ לאכול ירקות כבושים בגלל הכמות העצומה של נתרן (מלח) שנמצאת בהם. אפשר לקבל חיידקים טובים מיוגורט או מכמוסת פרוביוטיקה. לשאלתך, הם לא מתאימים עם עמילנים והם לא נחשבים "ירקות". בהצלחה צביקה קורן

27/01/2010 | 11:46 | מאת: עידן

כעת זה יותר ברור. לא חשבתי באמת על עניין הנתרן... תודה על התשובה המלומדת

מנהל פורום תזונה טבעית