רגישות למזון

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

29/12/2009 | 02:22 | מאת: סטודנט

שלום, אני בן 27, צמחוני. רציתי לשאול כיצד והיכן ניתן לעשות בדיקת רגישות למזון והאם אתם חושבים שהיא אמינה. קראתי במספר מקומות שמדובר בבדיקה בעייתית שיעילותה לא הוכחה. אשמח לשמוע את דעתכם ולקבל פרטים. תודה רבה.

29/12/2009 | 06:21 | מאת: צביקה קורן

שלום רב, אכן הנושא שנוי במחלוקת. ישנם כמה מסלולים: - המסלול הרגיל - בדיקות מעבדה רפואיות - בטוח למדי - יש בדיקות קיניסיולוגיות בשיטות שונות - תמצא בחיפוש קצר ברשת. - ישנם אנשים בעלי תפיסה על חושית או מתקשרים שמסוגלים לאבחן כמו שלומית תמיר. שווה בדיקה. - יש בדיקה באמצעות מטוטלת. - ויש בדיקה עצמית על פי תופעות גופניות שונות כמו גזים, פריחה, אלרגיה, הפרעות עיכול ועוד. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית