פשתן

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

31/07/2007 | 22:51 | מאת: ראובן

לטובה בר-שאן שלום שאלתי : מה יותר כדאי לצרוך שמן פשתן (שאני לא יודיע איך הוא הופק ואיך הוא אוחסן ולמה הוא נחשף) או...זרעי פשתן טחונים שאני טוחן אותם בעצמי ..ואם כן כמה ליום (בעיקר אני מתיחס לרמת הליגננים) תודה ראובן.

לקריאה נוספת והעמקה
01/08/2007 | 20:58 | מאת: צביקה קורן

ראובן שלום, אני נוטה להסכים איתך וממליץ לצרוך זרעי פשטן טריים שנטחנו ונאכלו תוך 20 דקות מהטחינה. הזרעים הטחונים מכילים בנוסף לשמן האיכותי גם חלבון, סיבים תזונתיים, פיטוסטרולים, ויטמינים ומינרלים. הכמות היומית המומלצת: 1 -2 כפות. השמן פשתן (הנמכר בחנויות) הוא רגיש מאד, מתקלקל במהירות והופך לרעיל. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית