המלצות לתחליפי חלב בשל רגישות ללקטוז

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

18/04/2005 | 09:39 | מאת: ורד

שלום רב, אשמח לקבל מכם המלצות לחלב המכיל לקטוז. חלב סויה לא מתאים עקב רגישות לסויה וחלב אורז פשוט לא טעים ... האם אתם מכירים תחליפים אחרים לחלב שאינם מכילים לקטוז? תודה וחג שמח, ורד.

לקריאה נוספת והעמקה
18/04/2005 | 10:20 | מאת: צביקה קורן

ורד שלום, אם את לא בענייני הרזייה את יכולה לנסות להכין "חלב שקדים" או "חלב שומשום" טעים ובריא, ללא לקטוז, ללא חומרי הדברה ותרופות וללא שומן רווי. לוקחים 10 - 20 שקדים, משרים מספר שעות במים , מקלפים וטוחנים בבלנדר עם מים מינרליים, או מיץ טבעי. אפשר להוסיף פרי כמו בננה, תפוח, אגס וכד'. לטבל עם קינמון, גינג'ר או מולסה. כנ"ל לגבי שומשום - משתמשים ב 2-3 כפות. מובן שזה מתאים מאד גם לילדים. מכיל שפע של ויטמינים, מינרלים (במיוחד סידן) וחלבון איכותי. לבריאות, צביקה

18/04/2005 | 20:07 | מאת: עידית סער , נטורופתית

ורד שלום, אוכל להמליץ לך על אבקה טבעית-צמחית, המכילה את כל אבות המזון, להכנת משקה מזין וטעים. לפרטים, כיתבי לי באי-מייל. ערב טוב,

מנהל פורום תזונה טבעית