לבדי בילדר (קובי) - נגמרו ימי החסד!
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
לפי שגיאות הכתיב ("אני יעשה לך סדר", "חוץ מיזה" "אם" במקום "עם") וסגנון הכתיבה הקלוקל שלך אין לי ספק שהחלטת להפוך ל"קובי" לזמן קצר כדי לנבל את הפה ולקלל. אני לא מתכוון להגרר למשחק שלך וזאת תהיה גם התגובה האחרונה שלי אליך. הפורום הזה הוא פורום מכובד ורציני ואין לנו כוונה להפוך אותו לזירת התגוששת ולהוריד את הרמה לרמה שאתה מנסה להכתיב כאן. הסברתי לך מספר פעמים (בצורה מנומסת, מקצועית ומכובדת) את הנושא של עודף חלבון. הסברתי לך שלא כולם בפורום הזה מעוניינים ב"בודי בילדינג" (בעצם לא נתקלתי באף אדם ששאל כאן שאלה בנושא). הצעתי לך לקרוא ספר תזונה רציני (תזונה פרי מחשבה), הצעתי לך ללמוד תזונה לפני שאתה נותן עצות "מתוך ניסיון". הפניתי אותך למאמר של מומחה תזונה מוינגייט שאומר בפירוש שאין צורך באבקות ובתוספי תזונה. עכשיו אני גם מציע לך לקרוא באתר הזה כתבה בנושא "תזונת ספורטאים" מאת ירון פישר - מנהל פורום "כושר גופני". אבל אתה כנראה מהאנשים האטומים שאומרים : "דעתי נחושה - אל תבלבל אותי עם עובדות". החל ממחר (בתיאום עם הנהלת הפורום) כל הודעה שלך שיש בה ניבול פה, גסות רוח או קללות תימחק מיידית. גם עצות מטופשות ולא מקצועיות יימחקו. אגב, גם אם תתחזה לאחר (כפי שאיימת על בלה בעבר) - שגיאות הכתיב שלך והתשובות השבלוניות שלך יסגירו אותך (שבלוניות בעברית זה: רגילות, שיגרתיות, חסרות ערך). אני שוב מציע לך, לקובי ולכל חבריך "הבודי בילדרים" לחשוב איך תיראו ואיך תרגישו בעוד עשרים שנה. ההתעללות בגוף והנזק שאתם גורמים לעצמכם בפיתוח לא טבעי של שרירי הגוף יגבה מחיר יקר. אלה מבינכם שנעזרים גם בסטרואידים ונגזרות שלהם יזכו גם בהצטמקות האשכים, אימפוטנציה, חזות נשית, הגדלת השדיים, הרס הכבד והכליות, כאבי גב, כאבי מפרקים ועוד (כל זה ועוד לפי מחקרים של רשות המזון והתרופות האמריקאית - FDA - אבל אתה וחבריך לא קוראים מחקרים ועוד באנגלית!! - אתם חכמים רק "מנסיון...). כדאי שתחשבו גם על זה. החיים לא נגמרים בגיל 25!! לסיכום, אני מציע לך להמשיך לתת את העצות שלך בפורומים אחרים - כאן הסתיים תפקידך, כל עוד אני מנהל בפורום הזה.
התגובה שלי באה לענות גם להתייחסויות של גולשים רבים שמאסו במעורבות שלך בפורום הזה. אני מאד מקווה שתשחרר אותנו מנוכחותך הלא נעימה.
מצאת 2 שגיאות כתיב כל הכבוד ..אנחנו בפורום תזונה ולא בפורום לשון ועברית ..במקום להגיב על הנושא שהצגתי בצורה רצינית בחרת לא להציג את המידע שיש או אין לך בנושא . והסתרת את עצמך מאחורי טענת השגיאות כתיב והיסיון שלך להציג אותי כבודי בילדר למרות שאני לא אותו בן אדם פשוט ניכנסתי לפורום וקראתי תגובות שלך בנושא שפשוט הצחיקו אותי אבל הרגשתי מחוייבות להגיב כדי למנוע מאנשים כאן שצריכים עזרה מקצועית ואין להם את הידע לקבל תשובות שטותיות ממך.עדיין לא קיבלתי ממך שום מידע מיקצועי שיסתור את מה שרשמתי אלייך .ובמקום זה אתה מביא לי מאמר שהוא דיעה אישית של מישהו שקורא לעצמו מומחה לתזונה אני יכול לקשר אותך למאמר נגדי של אנשים שקוראים לעצמם מומחים לתזונה ודעתם האישית היא כן לצרוך אבקות חלבון .אני רוצה שתיתן לי מחקרים וביסוס מדעי מאחורי מה שאתה טוען : 1.שריר הופך לשומן. 2.אבקות חלבון תעשייתיות הם לא כמו אוכל רגיל והם מזיקות לגוף. 3.חלבון הנספג בצורה מהירה כמו שיש באבקת חלבון איננו מומלץ לאחר פעילות גופנית או בכלל. 4.יש לך משהו אישי נגד האבקות חלבון וזה פוגם בדיעה המקצועית שלך בנושא אתה טוען כל הזמן בפורום שחברות המייצרות אבקות חלבון מעודדות מחקרים שיתמכו במתן אבקת חלבון אז אם אתה כל כך חרד לנושא אתה צריך יותר לתקוף את חברת אוסם שמשווקת לילדים את במבה כמזון בריאות .זה לפי דעתי יותר חשוב .אם יש לך מידע ממשי ואמין על חברות שממנות מחקרים כאלו אשמח ליראות אותם ואלו חברות עושות את זה . אתה טועה בגדול ועוד פעם אתה מטעה אנשים ומסכן אותם כשאתה ממליץ להם לעשות שייק חלבון מביצים טריות בטענה שזה עדיף על אבקת חלבון כשאתה לא מציין בפניהם את נושא הסיכון מסלמונלה ...קח את זה בחשבון אתה עלול להזיק לאנשים מחוסר ידע .