צמצום באוכל

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

18/09/2019 | 20:45 | מאת: תמיר

אם אני עם בעייה של קצת השמנה ומחליט לעשות דיאטה/לצמצם במאכלים מסוימים +פעילות גופנית אבל בסופ"ש חוזר לאכול רגיל (פחמימות/לחמים) אז יהיה ירידה במשקל בסוף ? זה אפקטיבי לעשות את זה ?

22/09/2019 | 17:23 | מאת: אביטל זלצר

תמיר שלום. שאלתך באמת כללית.חסרים בה נתונים. בעיקרון, יש לבצע הפחתה קלורית (של מזונות לא בריאים ומשמינים) ולהעצים הוצאה קלורית (כמו פעילות גופנית). הכל עניין של מינונים. אם תפחית מזון לא בריא במהלך השבוע ותצרוך ממנו כמויות קטנות ומבוקרות במהלך הסופ"ש וביחד עם זאת תשלב פעילות גופנית תומכת, תרד במשקל. בברכת שנה טובה ובהצלחה, אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית