נטילת יוד כתוסף שעוזר לבלוטת התריס

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

09/08/2019 | 11:09 | מאת: ש

שלום, תוצאות ב.ד. לעניין בלוטת התריס: TSH מעט מעל 5 T3, T4 תקינים. תסמינים: עייפות והזעה רבה התחלתי מזה מס ימים ליטול תוסף יוד כמוסה אחת ליום. שאלותי הן: תוך כמה זמן ניתן לצפות לשיפור בתסמינים? האם יש גם סיכונים בתוסף יוד?

10/08/2019 | 07:22 | מאת: טובה בר-שאן

ש שלום אכן הבלוטה שלך עייפה . טוב שאתה לוקח יוד (אגב ניתן לתסף יוד עם מלח מועשר ביוד ,אך יכולים להיות גורמים נוספים המשפיעים על הבלוטה. בנוסף יש לבדוק האם הגורם הוא אשימוטו . עודף יוד הוא בעייתי. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית