חוסר איזון הורמונלי ואי סדירות במחזור

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

16/06/2019 | 18:02 | מאת: דורית

שלום, יש לי מחזור לא מסודר וחוסר איזון הורמונלי. לפני מספר חודשים הייתי אצל הנטורופתית ובהמלצתה נטלתי שיח אברהם, לאחר נטילה של כ 3 שבועות המחזור הגיע. הפסקתי עם זה על מנת לבצע בדיקות דם להורמונים . לפני כחודש המחזור הגיע לי באופן טבעי וכעת הוא מאחר ולא בגלל הריון. השאלות שלי הן: 1. האם יכול להיות ששיח אברהם יביא את המחזור ללא ביוץ? 2. האם שיח אברהם מתאים רק לשחלות פולציסטיות או בכל מצב בו אי סדירות של המחזור? 3.יש לי חברה שקיבלה פעמיים בשנה מחזור ולאחר שנטלה את שיח אברהם המחזור חזר לה וכעת היא מקבלת מחזור באופן טבעי ללא נטילת שיח אברהם. האם לאחר זמן אכן המחזור חוזר באופן טבעי? 4. אציין שיש לי FSh גבוה ואני מאוד רוצה להתאזן הורמונלית על מנת להיכנס להריון. האם יש צמחים נוספים מומלצים לצורך האיזון וסדירות המחזור?

25/06/2019 | 14:10 | מאת: אביטל זלצר

דורית שלום, שיח אברהם ידוע כבעל פעילות רפואית המאזנת את הציר ההורמונאלי ולכן מתאים להסדרה ואיזון של המערכת ההורמונאלית. בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית